Zoover Award voor vakantiepark De Wilde Roos

Utrecht/Ommen – Vakantiepark De Wilde Roos heeft een Zoover Award in de wacht gesleept. Het vakantiepark eindigde op de tweede plek in de top vijf beste vakantieparken.  De prijzen werden gisteravond uitgereikt op de vakantiebeurs in Utrecht. De Awards worden bepaald op basis van de hoogste waardering op de beoordelingssite. Alle gasten die in het jaar 2018 een review achterlieten op Zoover.nl over vakantiepark De Wilde Roos gaven gemiddeld een 9,6. De Wilde Roos is daarmee het op een na beste vakantiepark van Nederland. De eerste plek was voor vakantiepark het Hof van Salland bij Hellendoorn. Vorig jaar scoorde De Wilde Roos de derde plaats bij dezelfde verkiezing.

Een na beste

Tijdens de feestelijke prijsuitreiking in Utrecht was de top 5 van elke categorie aanwezig om hun award in ontvangst te nemen. Door de beoordelingen van gasten op de website van Zoover kwam het gemiddelde waarderingscijfer van De Wilde Roos 9,6. Eigenaren Wim en Harriët Weitkamp zijn heel trots. “Wat ontzettend gaaf om ook dit jaar weer een Gouden Zoover Award te mogen ontvangen. We zijn ontzettend trots op de hoge score. Vorig jaar eindigden we als derde en dat was al zo mooi. Dat we nu op de tweede plek staan bewijst dat ons concept echt werkt. We streven er altijd naar om onze gasten een zo goed mogelijke ervaring te bieden. Dat begint en eindigt altijd met oprechte en persoonlijke aandacht.” wordt geschreven in een persbericht.

Wim en Harriët Weitkamp met het Zoover certificaat. Foto: De Wilde Roos

Zoover Awards

De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accommodatie kans maken op een Award. Alle beoordelingen over het volledige jaar worden meegenomen.

De best gewaardeerde accommodaties worden beloond met een Gouden Award. Alle accommodaties die een 8 of hoger scoren krijgen een Oranje Zoover Award. Daarnaast is er dit jaar een nieuwe Award uitgereikt. De ‘Zoover Award Goud per regio’. Deze Award is voor de accommodatie met het hoogste waarderingscijfer in de regio.