Volco verkoopt vellen met coupons coronaproof

Ommen – Ook dit jaar houdt volleybalvereniging Volco uit Ommen weer haar jaarlijkse couponactie met kortingsbonnen, die te besteden zijn bij diverse middenstanders in Ommen. In de week van 22 tot en met 28 maart bieden de leden van de vereniging de coupons coronaproof aan. Waar het voorheen vooral om fysieke verkoop ging, zal het dit jaar door middel van telefoon en social media gaan.

De volleybalvereniging organiseert de couponactie al jarenlang met succes. Het is al die tijd al een aantrekkelijke actie voor alle partijen: Korting voor de consument, en extra klanten en persoonlijk aan huis bezorgde reclameboodschap voor de ondernemers. Daarnaast is het een welkome aanvulling op de clubkas van de Volco.

De actie gaat maandag 22 maart van start, en duurt de hele week. Het aantal coupons per vel is dit jaar maar liefst 38. De prijs van het vel is ongewijzigd gebleven op vijf euro. De meeste coupons zijn geldig tot en met 1 augustus dit jaar, en enkele zelfs tot het einde van het jaar. De deelnemende bedrijven zijn opnieuw zeer divers.

Van de grote supermarkten tot de kleinere bakkers, slager, kledingzaken en eetgelegenheden. Ook (online) zaken op het gebied van bloemen en planten, accessoires, cadeaus, beauty, welness, coaching en vrije tijd zijn van de partij. Volco is erg blij met de vertrouwde deelnemende ondernemers en het grote aantal nieuwkomers. Het maakt de actie extra aantrekkelijk voor het publiek. De leden van de volleybalvereniging hopen dat weer veel mensen hun voordeel zullen doen met de couponactie.