Vierde dag van Ommer Bissingh in teken van kinderen

OMMEN – De vierde dag van de Ommer Bissingh staat in het teken van kinderen en muziek. Om acht uur vanmorgen begon de Bissingh dag met de kleedjesmarkt op het Vrijthof waar men de hele dag spulletjes mag verkopen. In de binnenstad is net zoals op de andere dagen een braderie met allerlei marktkramen.

In de Kerkstraat mogen kinderen over een spannend blote voeten pad, de bedoeling is dat dit met de ogen dicht gaat, maar dat is voor sommige toch wel een beetje te eng. Op de markt is het Discoshow zomerfeest van RTL Telekids. Hier dansen, springen en zingen de kinderen mee met de DJ en danseressen.

Voice of Ommen

Op het Kerkplein zijn vanaf half drie de finales van de Voice of Ommen. Na de twee voorrondes op 12 en 19 juli in café de Herberg treden de deelnemers vandaag op voor de jury. De jury bestaat uit Jord Brinkhuis, Anja Dalhuisen, Tineke Willems en Rob Schuil. Het programma wordt gepresenteerd door RTL-presentator Arvin Mulder. De winnaar ontvangt 250 euro en mag optreden tijdens de open studio dagen in Studio 21 in Hilversum.