Vernieuwing klimpark Outdoor Ommen verrijkt aanbod gave attracties

Ommen – Gemeente Ommen is sinds begin deze maand wederom een aantal gave attracties rijker. Outdoor Ommen heeft op haar locatie net ten zuiden van de Regge een vernieuwd klimpark geopend. “Een klimpark dekt absoluut niet de volledige lading”, verteld nieuwe eigenaar Bas Nijland. “Zelf zou ik het meer een ‘adventurepark’ willen noemen.”

Eigenaar Bas Nijland, met rechts instructrice Aniek Holsbrink.

“Bij ons kunnen deelnemers twee uur lang gebruik maken van maar liefst drie uitdagende hoogte activiteiten. Wij hebben een unieke 3D klimwand in piraten thema laten bouwen, drie uitdagende hoogteparcoursen op drie, zes en negen meter hoogte en een spannende glettersteig inclusief speleobox en zipline!”, aldus eigenaar Nijland.

Het avontuurlijke park is in principe geschikt voor iedereen vanaf acht jaar en ouder, maar wel moet eenieder minimaal 1,30 meter lang zijn. “Ons ‘Adventurepark’ is uniek in Nederland”, meent Nijland. “En dat in het mooie Ommen.” Wat Nijland betreft was er misschien wel geen beter moment om te vernieuwen.

“We bemerkten juist in de corona tijd dat mensen meer behoefte hadden aan buitenactiviteiten, vandaar dat we juist in deze tijd hebben geïnvesteerd in iets moois voor de gemeente”, verklaard de ondernemer. Zijn klimpark is in ieder geval elk weekend geopend, en in de vakantieperiode kan er op elke dag worden geklommen.

“Kaartjes kunnen eenvoudig bij ons online worden gekocht of gewoon bij ons aan de kassa aan de Lemelerweg uiteraard. Lijkt het je wat om een keertje te komen klimmen? Kom gerust eens een kijkje nemen bij Outdoor Ommen!”, besluit Nijland. Meer informatie over het vernieuwde klimpark is te vinden op de website: www.outdoorommen.nl.