Tante Pos, Erve Vechtdal en Rederij Peters organiseren samen uitdagende paaswandeling

Ommen – Op eerste en tweede paasdag organiseren Tante Pos, Erve Vechtdal en Rederij Peters gezamenlijk een bijzondere wandeltocht. Tijdens de wandelroute van plusminus 9 kilometer wordt men op meerdere plekken verrast met heerlijke versnaperingen en verrassingen. Ondertussen kan worden genoten van al het moois dat Ommen te bieden heeft. Pasen op z’n best; met bos, natuur, cultuur en de Vecht.

Onderweg worden de wandelaars uitgedaagd om raadsels op te lossen over de geheimen van Ommen en de Vecht. Voor de winnaar is er een leuke prijs waar het hele gezin van kan genieten. Namelijk een uniek arrangement door de gezamenlijke organisatoren samengesteld en aangeboden.

Op zondag 4 april en maandag 5 april kan er tussen 10:30 en 13:30 worden gestart bij Brasserie Tante Pos in het centrum van Ommen. De kosten voor dit paasuitje bedragen 17,50 euro per persoon. Voor kinderen tot en met 12 jaar is de prijs 10 euro. Om alles corona veilig te laten verlopen is vooraf aanmelden via info@tantepos.nl nodig. Daarbij dient te worden aangegeven met hoeveel personen en op welke dag men wil deelnemen.