Regen geen partij bij drukke tweede editie van Bockbier Festijn

Ommen – Vanmiddag vindt de tweede editie van het Bockbier Festijn plaats in Ommen. Vanaf vanmiddag 14:00 kunnen de bezoekers het begin van de herfst vieren op de Markt, en genieten van acht bijzondere bockbieren. Naast varianten van de grote merken zoals Brand, Amstel, Grolsch, Heineken, Hertog Jan en La Trappe wordt er ook Texels Bock en Moln Bock geschonken.

Naast deze smaakvolle biertjes worden er door bakker Ten Brinke lekkere versnaperingen gemaakt en uitgedeeld. Om de sfeer compleet te maken is er livemuziek van de band ‘Bar & Booz’. In verband met de natte weersverwachting zorgde de organisatie voor een tent. Ondanks dat het af en toe toch best hard druppelde was de tent vanmiddag compleet gevuld.

De band ‘Bar & Booz’ zorgde voor live muziek.

Het Bock Bier Festijn wordt georganiseerd door ‘Uit in Ommen’, dezelfde organisatie als achter de Ommer Bissingh avonden. Zij organiseren dit evenement niet alleen om het van de bomen vallen van blaadjes te vieren, maar ook om samen te genieten van (bock)bier en wijn, met heerlijke hapjes en livemuziek.