Ramon Jonkers verwezenlijkt droom met opening eigen personal training studio

Ommen – Hij werkte al een aantal jaar als personal trainer, maar met de opening van een eigen studio vandaag heeft Ramon Jonkers een droom verwezenlijkt. “Het hebben van een eigen personal training studio is altijd een droom geweest. Met een goed plan en de juiste mensen om mij heen ben ik hier hard voor aan het werk gegaan en mag ik met trots vertellen dat het gelukt is”, verteld de 27-jarige sportieveling. Hij voetbalde op jongere leeftijd op hoog niveau bij onder meer FC Emmen en PEC Zwolle, en leerde daar volgens eigen zeggen wat discipline betekend, en hoe belangrijk de juiste levensstijl is om je doelen te bereiken.

Na de voetbalcarrière ontwikkelde Jonkers een passie voor fitness en voeding. “In die vijf jaar ben ik erachter gekomen dat, naast goede voeding en trainingen, je levensstijl aanpassen het allerbelangrijkste is. Het doel van Jonkers Gym is om iedereen, ongeacht leeftijd, gewicht of situatie beter te maken.” Dat doet Jonkers samen met ingehuurde ZZP’ers door middel van Personal Training, Personal Small Group Training, kickboksen, HIIT-trainingen en bootcamps. “Wij kijken individueel hoe we kunnen werken aan een betere versie van de sporter.”

De twee verdiepingen tellende en strak ingerichte Jonkers Gym, gevestigd aan de Schurinkhof 35, biedt volgens de naamgever -aan mensen die dat willen- de perfecte gelegenheid om zich te ontwikkelen. “Wij vinden het erg belangrijk om alle factoren rondom de sporter mee te nemen. Vaak wordt er alleen gekeken naar de sportfactor zelf, waardoor de sporter minimale progressie boekt, wat erg zonde is. Want soms door kleine aanpassingen, in bijvoorbeeld je levensstijl, is het al mogelijk om goede resultaten te behalen.”

Meer informatie over de Jonkers Gym is te vinden op de website: www.jonkersgym.nl.