Onderzoek naar mogelijkheden fusie OVC ’21 en OZC van start

Ommen – In juni is er bij OVC ’21 en OZC een ledenraadpleging gehouden om de intentie tot een fusie tussen beide clubs verder te verkennen. De uitslag daarvan toont aan dat bij er beide verenigingen veel draagvlak is om de mogelijkheden tot samengaan te onderzoeken.

Inmiddels is een vijfkoppige stuurgroep samengesteld. Er is gekozen voor een onafhankelijke voorzitter in de persoon van Jan Smit. Smit is oud-voorzitter van Heracles Almelo, en momenteel voorzitter van de Raad van Commissarissen van de KNVB. Namens OVC’21 nemen Gerard Habers en Ronnie Huizing plaats in de stuurgroep, en namens OZC zijn dit Bertus Heuver en Jan Warmelink. Deze stuurgroep komt vanaf vandaag maandelijks bij elkaar.

Werkgroepen

De afgelopen weken hebben de leden van beide verenigingen de gelegenheid gehad om zich aan te melden om plaats te nemen in één van de werkgroepen. Uit de aanmeldingen zijn de werkgroepen samengesteld. De leden van deze werkgroepen zijn uitgenodigd voor de aftrap op de avond van dinsdag 18 augustus. Dan zullen zij uitleg krijgen over het proces, en is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Ook kunnen zij dan kennis maken met de mede werkgroep leden, en met deze leden kunnen vervolgafspraken worden gemaakt.