Ommenaar Lars Goosselink doet mee aan BNNVARA programma ”True Selfie”

Ommen – Ommenaar en junior stadsdichter Lars Goosselink doet mee aan het BNNVARA programma “True Selfie”. Dit maakte hij zelf bekent tijdens een toespraak tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Ommen.

De programma maker zocht sinds augustus deelnemers voor het programma wat op NPO3 wordt gaat worden uitgezonden. BNN verteld dat veel jongeren op social media alleen de mooiste en meest blije versie van zichzelf laten zien. Maar schijn bedriegt. Achter die perfecte posts zit vaak een behoorlijke lading verdriet en eenzaamheid. Voor het nieuwe tv-programma werden daarom jonge mensen gezocht die “niet happy” zijn en een nieuwe start willen maken. Aan het programma doen acht jongeren mee. Een van deze deelnemers is de Ommenaar Lars Goosselink.

In het programma geven jongeren met depressieve klachten een indringend kijkje in hun leven. Dit doen ze door zichzelf en hun leven te filmen. Daarnaast krijgen zij een kans om een intensief traject te volgen onder begeleiding van een deskundig psycholoog.