Minderjarig meisje in Archem lastig gevallen door onbekende man

Archem – Op de avond van vrijdag 15 februari is een minderjarig meisje in Archem lastiggevallen door een onbekende man. Dit gebeurde tussen 18:30 en 18:45 op het noordelijke begin van de Beukenallee, op de grens van het buurtschap Archem. Het meisje fietste vanaf de Nieuwe Brug over de Lemelerweg in de richting van Lemele. Ter hoogte van de oversteek over de hoofdrijbaan van de Lemelerweg (N347) naar de Beukenallee werd ze plotseling lastig gevallen door een onbekende man. De politie is na de melding een onderzoek gestart. Op de Beukenallee werd gisteravond uitgebreid forensisch onderzoek verricht.

Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk. De politie geeft nog niet meer details vrij dan bovengenoemd. Een woordvoerster van de politie legt uit dat er wordt gehoopt dat mensen zich melden na een getuigenoproep, en melden wat ze gezien hebben. “Als we alle informatie nu gaan delen hebben we mogelijk geen betrouwbare getuigen, omdat de bron van de informatie dan niet te controleren is.”

Getuigen

De politie is in het onderzoek op zoek naar getuigen. Mensen die vrijdagavond tussen zes en zeven uur iets gezien hebben in de omgeving van de Lemelerweg/Beukenallee dat mogelijk met de zaak te maken kan hebben worden verzocht contact op te nemen met de politie. Dit kan via telefoonnummer 0900-8844, of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. De zaak is bij de politie bekend onder het nummer 2019070520.