Man probeert tas te roven van vrouw (22) in Lemele

Lemele – Een ruime twee weken geleden heeft een man geprobeerd een jonge vrouw van haar tas te beroven op de Dennenhoekweg in Lemele. Richting het einde van de middag van woensdag 17 oktober, rond vier uur, werd de 22-jarige vrouw uit Lemele bij haar pols vastgepakt door een inzittende van een auto. Later werd de schoudertas van de vrouw vastgepakt. Hierdoor ontstond tussen beiden een schermutseling. De vrouw kon zich gelukkig losrukken en kon vluchten.

De man sprong weer in de auto waarna deze weg reed in de richting van de Korteveldsweg. De betrokken auto is waarschijnlijk een donkerkleurige sedan, voorzien van groene of blauwe kentekenplaten. Deze platen zouden vermoedelijk met plakband aan het voertuig zijn bevestigd. In de auto zaten twee donkergetinte mannen van tussen de 25 en 35 jaar, beiden gekleed in witte overhemden.

De vrouw heeft aangifte gedaan bij de politie. Naar aanleiding van het voorval heeft de politie een buurtonderzoek ingesteld en inmiddels met meerdere getuigen gesproken. De politie heeft in het kader van het onderzoek nog enkele vragen over het soort voertuig en de inzittenden. Mogelijk dat het voertuig, in combinatie met de genoemde personen, voor of na het dit voorval ergens gesignaleerd is.

Eventuele getuigen die nog niet contact zijn geweest met de politie, of mensen die anderzijds informatie hebben kunnen contact opnemen met de politie via het algemene nummer 0900-8844. Of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. De zaak is bekend onder het nummer 2018469972.