Man en vrouw aangehouden na gewond raken kind, politie doet grootschalig onderzoek

Ommen – De politie is op dit moment bezig met een grootschalig forensisch onderzoek bij een woning in het westelijk deel van de woonwijk Alteveer. De voorkant van de woning is afgeschermd met zicht ontnemende hekken. Tussen de hekken staat een PD-unit opgesteld. Vanuit die unit werken specialisten van de Forensische Opsporing in en rondom de woning.

Het is niet helemaal bekend sinds wanneer het onderzoek plaatsvindt. Vanmorgen vroeg was er in ieder geval nog niets te bekennen. “Toen ik om kwart voor vijf terugkwam van werk stond het hele gebeuren er”, verteld één van de buren. Gevraagde omwonenden geven aan niet op de hoogte te zijn van waarom er onderzoek wordt gedaan door de politie, of willen er in ieder geval niks over kwijt.

Woordvoerder Frank Brouwer deelt desgevraagd dat de aanleiding voor het onderzoek een gebeurtenis is waarbij een kind gewond is geraakt. Een man en een vrouw uit Ommen zijn aangehouden. Maar meer wordt op dit moment in kader van het lopende onderzoek nog niet gedeeld.