Man (34) uit Westerhaar omgekomen bij ongeval Beerzerweg

Ommen – Op de avond van woensdag 11 juli is kort na zes uur een persoon om het leven gekomen bij een ernstig verkeersongeval in Ommen. Een automobilist die op de Beerzerweg vanaf Zeesse in de richting van Ommen reed kwam door nog onbekende oorzaak naast de weg en botste op een boom. Dit gebeurde in de laatste bocht in de Beerzerweg, enkele tientallen meters verderop gaat de weg over in de Zeesserweg bij de kruising met De Schammelte.

Na de botsing tegen de eerste boom eindigde het voertuig met het dak tegen een andere boom op de kade van de Oude Vechtarm. De om de boom gevouwen grijze personenauto werd ontdekt door een voorbijganger, voor zover nu bekend heeft niemand het ongeval zien gebeuren. Alle hulpdiensten kwamen met spoed naar de plaats van het ongeval maar ondanks de inzet van de hulpdiensten bij de lastig te bereiken auto bleek alle hulp te laat zijn gekomen, het slachtoffer was al komen te overlijden. De hulpdiensten gaan er vooralsnog van uit dat de bestuurder de enigste inzittende van het voertuig was. De politie is op het moment druk bezig om de identiteit van het slachtoffer vast te stellen zodat zijn of haar naasten kunnen worden geïnformeerd.

De auto raakte een boom en eindige daarna met het dak tegen een andere boom.
De auto raakte een boom en eindige daarna met het dak tegen een andere boom.

De Beerzerweg werd na het ongeval direct afgesloten door de politie met behulp van omstanders. De verkeersongevallen analyse van de politie heeft na het ongeval onderzoek gedaan op de plaats van het ongeval.

Update:
Uit slachtoffer van het fatale ongeval is een 34-jarige man uit Westerhaar. De politie bevestigd dat het slachtoffer een inwoner van de gemeente Twenterand was. Deze man was volgens de politie de enigste inzittenden van het voertuig. Er wordt door de politie nog verder onderzoek gedaan naar het ongeval.