Kinderen CNS Ommerkanaal verrassen leraren met bloemetje

Ommerkanaal – De negentig kinderen van CNS Ommerkanaal hebben hun meesters en juffen gisteren verrast. De kinderen hadden een bloempotje met daarin een aantal bloembolletjes versierd. Het idee kwam van een aantal moeders die vonden dat de leerkrachten in het zonnetje gezet moesten worden. Hier werd massaal gehoor aan gegeven door ouders en kinderen van de school.

Foto: Gabrielle Makkinga

Knippen, verven, stempelen, stickers plakken, kaartjes en kleuren; alle knutselvaardigheden werden uit de kast getrokken. De potjes en bloembolletjes konden op verschillende locaties afgehaald en teruggebracht worden. “Zo hoefde er, gezien corona, geen contact plaats te vinden en konden we het geheim houden voor de leerkrachten”, verteld Gabrielle Makkinga, een van de organisatoren.

Foto: Gabrielle Makkinga

Met geruime afstand konden enkele kinderen de verrassing in school aanbieden. De leerkrachten hadden het niet verwacht en waren blij verrast. “Thuisonderwijs moeten we samen doen en die betrokkenheid wordt door ouders gevoeld vanuit de leerkrachten. Hopelijk zijn dit de laatste loodjes en kunnen de kinderen binnenkort weer naar school”, aldus Makkinga.

Foto: Gabrielle Makkinga