Jonge vrouw heeft engeltje op schouder bij flinke klapper op Lemelerweg (N347)

Lemele – Een jonge vrouw bleek in de vroege uren van zaterdag 30 maart een engeltje op haar schouder te hebben. Ze reed rond tien voor één vanmorgen op de Lemelerweg (N347) richting Lemele toen ze naast de weg kwam. Het ging mis vlak voorbij de eerste oversteek na de brug over de Regge. De personenauto, een bijna 17 jaar oude rode Renault Clio, raakte door een nog onbekende oorzaak in een slip en botste op een kleine aarden wal naast de weg, en raakte ook een stevige boom die daarin staat. De auto kwam daarna op de kop op het wegdek terecht en kwam een eindje verderop tot stilstand.

De bestuurster, en tevens de enigste inzittende, kon zelf uit de zwaargehavende auto klimmen. Meerdere voorbijgangers stopten om hulp te verlenen, en de politie en ambulancedienst kwamen met spoed naar de plaats van het ongeval. Na een korte controle in de ter plaatse gekomen ambulance bleek de vrouw er wonderbaarlijk genoeg nagenoeg ongedeerd vanaf te zijn gekomen. Ze liep slechts een kleine verwonding op aan haar hand welke door de ambulancedienst ter plaatse kon worden verbonden. Hevig geschrokken is ze meegenomen door haar vriend.

De personenauto, waarvan de carrosserie en ophanging compleet ‘uit het lood’ zijn, is door een bergingsbedrijf afgevoerd en zal total loss zijn. Tijdens de berging van de auto was het verkeer op de Lemelerweg (N347) tijdelijk gestremd, dit werd omgeleid via de gelijknamige parallelweg.