Ibiza Fashion & Lifestyle opent nieuwe boetiek in leegstaand pand Kerkstraat

Ommen – Het weer leek er eigenlijk niet op, maar toch was Ommen vanmiddag even in de sferen van Ibiza. In de Kerkstraat opende een nieuwe boetiek die gericht is op kleding, accessoires en lifestyle items in de stijl van Ibiza. Eigenaresse Alies Wesseling-Kwakkel van Ibiza Fashion & Lifestyle reist normaal met haar fashiontruck veel evenementen af, maar door de corona crisis kan dit helaas niet meer. Daarom kwam ze met idee voor de concept store.

v.l.n.r. Alies Wesseling-Kwakkel, Madelon Keizer en Puck Jager.

In de kleurrijke winkel zijn haar eigen items verkrijgbaar. Maar ook jonge, startende, en enthousiaste ondernemers binnen het Ibiza thema zijn welkom in de winkel om hun eigen producten te verkopen, en zo naam op te bouwen. Een voorbeeld van ondernemers die hun items verkopen in de concept store zijn Puck Jager en Madelon Keizer van Let’s Blush. Zij maken met de hand kettingen, armbandjes, enkelbandjes en zonnebrilkettingen. Maar ook Antoinet Lockley van Colours of Africa vult met haar handgemaakte en kleurrijke decoratie en lifestyle producten een deel van de winkel. Net als de stoere en stijlvolle buffelleren tassen van YUbag & more.

v.l.n.r. Alies Wesseling-Kwakkel, Madelon Keizer, Puck Jager en Antoinet Lockley.

Na het pand aan de Kerkstraat 5 te hebben opgeknapt opende Ibiza Fashion & Lifestyle daar vanmiddag haar deuren. Om twee uur was er een klein feestelijk momentje. De winkel is maandag tot en met zaterdag geopend tussen 11:00 en 18:00. Tijdens de koopavond op vrijdag is dit tot 21:00 uur. ’s Zondags zijn de deuren geopend van 13:00 tot 17:00.