Heracles eSports op zoek naar Ommer FIFA talent

Almelo/Ommen – De huidige maatregelen zijn voor niemand een pretje, en zo ook niet voor jongeren die nu thuis zitten en nergens naartoe kunnen. Heracles Almelo wil deze jongeren helpen door ze de hand toe te reiken met een gaaf FIFA-toernooi. Dit als aanvulling op de al bestaande toernooien, en gericht op de huidige maatregelen. Nu jongeren de deur na negenen ’s avonds niet meer uit mogen wil de eSports divisie van de Almelose eredivisieclub vermaak bieden voor op de vrijdagavond.

Foto: Heracles eSports

Het toernooi wordt georganiseerd in samenwerking met ProPlayers, en is helemaal gratis. Op de avond vrijdag 26 februari gaat het toernooi om half zeven van start. De opzet van het toernooi zal worden bepaald door het aantal deelnemers. In een ideale situatie begint het toernooi met een groepsfase waarna een knock-out fase volgt. Het toernooi wordt gespeeld op de PlayStation 4 met ‘normale teams’. Iedereen kan dus spelen met zijn of haar favoriete team.

Talent

Het toernooi doet tevens dienst als een online Talentendag. De winnaar van het toernooi in Ommen krijgt een ticket voor de Finale Talentendagen, die aan het eind van het seizoen gehouden worden. De deelnemers hiervan maken kans op een contract als official ePlayer van Team Heracles eSports. Het toernooi staat ook open voor jongeren die niet uit de gemeente komen, maar zij dingen niet mee naar de prijs voor Ommen. Jongeren kunnen zich gemakkelijk aanmelden op de website www.heracles.nl/esports, of rechtstreeks via https://www.heracles.nl/2021/01/08/ben-jij-de-beste-fifa21-speler-van-de-gemeente-ommen/.