Gewonde bij botsing tussen bestelbus en twee auto’s op N48

Ommen – Een automobilist is vanmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeval op de N48 net ten noorden van Ommen. Kort na vier uur vanmiddag kwam een bestelbus die in de richting van Ommen reed net ten zuiden van de viaduct van De Haar vermoedelijk op de verkeerde weghelft. Twee personenauto’s die in de tegenovergestelde richting reden werden geraakt door de bestelbus.

Het eerste voertuig, een zilveren SUV, werd op de linker achterzijde geraakt. Het tweede voertuig, een zwarte Peugeot, werd in de linker linkerflank geraakt. Dat laatste voertuig eindige op de kant van een droge sloot naast de weg.De betrokkenen seinden de hulpdiensten in, die met spoed ter plaatse kwamen. De bestuurder van het tweede geraakte voertuig, de zwarte Peugeot, is na kort ter plaatse te zijn behandeld met onbekend letsel per ambulance naar een ziekenhuis in de regio vervoerd. De inzittenden van de andere personenauto en de bestelbus bleven ongedeerd.

Tijdens de nasleep van het ongeval was de rijbaan richting het noorden tussen de kruising met de N36 en Balkbrug tijdelijk afgesloten voor al het verkeer. Een bergingsbedrijf heeft de zwaar beschadigde voertuigen geborgen.