Ekkelenkamp onthuld speciale ijscodip voor CaMo & Friends 4 SMA actie

Ommen – De grote benefiet dag van de CaMo & Friends 4 SMA actie komt dichterbij, en ook in de aanloop van deze actiedag worden er nog allerlei acties gehouden om tot het streefbedrag van 50.000 euro te komen. De teller staat nu op 36.154 euro, en ook IJssalon Ekkelenkamp probeert met een ludieke actie nog een extra duit in het zakje te doen. De beroemde ijssalon heeft een speciale CaMo&Friends dip ontwikkeld, die vanmiddag door Cato en Moos zelf werd onthuld.

Cato nam als eerste een ijsje met de dip in ontvangst. In de achtergrond Ron Ekkelenkamp.

De dip is gemaakt van Ruby chocolade, een chocola die van zichzelf een beetje rozig is. “Het is honderd procent natuurlijk. Aan die smaak hebben we verder niks veranderd. We hebben het alleen een klein beetje extra paars gemaakt”, verteld Ron Ekkelenkamp van de ijssalon. De smaak van de dip zit volgens Ekkelenkamp een beetje tussen melk en witte chocola in, en heeft ook wat weg van rood fruit. Cato en Moos mochten vanmiddag als eerste de dip proeven. En of die smaakt? “Ja!”, aldus Cato.

De dip kost 1 euro, en deze euro gaat rechtstreeks naar de CaMo & Friends 4 SMA actie. Voor mensen die liever geen dip hebben, of nog wat meer willen doneren, staat er op de balie een collectebus. De dip is vanaf vandaag tot aan de grote benefiet dag op 14 september verkrijgbaar. Dan zal IJssalon Ekkelenkamp net als vele andere actiehouders het opgehaalde bedrag overhandigen.

Meer informatie over de actie Camo & Friends 4 SMA actie is te vinden via https://sma.spieractie.nl/team/camo-friends-4-sma. Op dezelfde website is ook meer informatie over de ziekte te vinden.