Camping De Kleine Wolf wint titel Camping van het Jaar 2022, en investeert in de toekomst

Stegeren – Camping De Kleine Wolf in Stegeren is door de ANWB uitgeroepen tot Camping van het Jaar 2022, als fijnste gezinscamping van Nederland. Zo werd gisteren bekend gemaakt tijdens het online event Camp to Future van de ANWB. In 2020 mocht de 5-sterrencamping deze prijs ook al in ontvangst nemen. ‘Camping de Kleine Wolf is een vijfsterren familiecamping met oog voor detail en hart voor de kampeerders en hun gezin: dat maakt ze zonder twijfel de nummer 1 binnen deze categorie’, schrijft de toeristenbond.

Eigenaren Anne-Sophie en Peter Kamphuis zeggen ‘enorm trots en vereerd’ te zijn dat hun camping heeft gewonnen.

De Camping van het Jaar verkiezing is een jaarlijkse publieksverkiezing van de ANWB waarbij kampeerders zelf hun stem kunnen uitbrengen op hun favoriete camping. Bijna 26.000 kampeerders hebben afgelopen editie hun stem uitgebracht. Daarbij werden onderdelen als animatie, eten en drinken, gastvrijheid, prijs-kwaliteitverhouding, sanitair, service, speel- en sportactiviteiten en zwemmen beoordeeld. De Kleine Wolf scoort het hoogst van alle campings, en mag zich daarom de fijnste gezinscamping van Nederland noemen.

Eigenaren Anne-Sophie en Peter Kamphuis zeggen ‘enorm trots en vereerd’ dat hun camping heeft gewonnen: “Wij blijven investeren in de wensen van de gasten, dat is echt onze kracht en aan de top blijven is onze ambitie. Trends en ontwikkelingen houden we nauwlettend in de gaten, maar we blijven vooral dicht bij onszelf. Wij geloven dat het echte kampeergevoel in de kleine dingen zit: een speciale verrassing, de glimlach op het gezicht van je kinderen en de tijd voor jezelf. Wij pakken deze kleine dingen groots aan en dat maakt ons uniek.”

Investeren

Op dit moment wordt er volop geïnvesteerd om te kunnen blijven voldoen aan de wensen en behoeften van de huidige gast. De asfalt PumpTrackbaan is hier een voorbeeld van. Ook worden er duurzame zeecontainers omgebouwd en ingericht als luxe privé badkamers waar men kan douchen met uitzicht op de sterrenhemel. Verder komt er een nieuwe visvijver, grote kampeerplaatsen aan het water, een bootcamp park en wordt er midden in de speelvijver een expeditie eiland gecreëerd waar men naartoe kan survivallen. Verder wordt er gewerkt aan een uitbreiding van het zwembad, en zijn er plannen voor een grote parkeerplaats tegenover de camping.