Camping De Kleine Wolf volgens Zoover één van beste accommodaties in Nederland

Stegeren – Camping De Kleine Wolf heeft afgelopen vrijdag de Gouden Zoover Award in ontvangst mogen nemen, en is hiermee één van de beste accommodaties van Nederland. Accommodaties die over heel 2020 gemiddeld een 9 of hoger scoorden via de reviewsite Zoover.nl komen hiervoor in aanmerking. De Kleine Wolf werd beoordeeld met een 9,1.

Het zwembad van Camping De Kleine Wolf. Foto: Camping De Kleine Wolf.

Zoover Awards

De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en staan voor de waardering van vakantiegangers. Deze waardering is gebaseerd op reviews die op zoover.nl zijn geplaatst. De Nederlandse vakantieparken met de hoogst gemiddelde reviewcijfers over het jaar 2020 mochten de award digitaal in ontvangst nemen. Normaal gesproken wordt deze prijs jaarlijks uitgereikt in de Jaarbeurs in Utrecht.

Prijzenregen

Naast de Gouden Zoover Award heeft De Kleine Wolf het afgelopen jaar meer prijzen in ontvangst mogen nemen. Zo is het vakantiepark door de ANWB genomineerd als Camping van het Jaar 2021 en werd in 2020 de Camping van het Jaar award gewonnen. Ook op de Duitse markt staat De Kleine Wolf aan top: het vakantiepark is beoordeeld tot ADAC Superplatz en is uitgeroepen door Caravaning (Europa’s grootste kampeermagazine) als de nummer 1 camping van Nederland

In eigen land

De Kleine Wolf zal op 26 maart weer openen, en heeft voor dit seizoen meer reserveringen ontvangen dan normaal. “We merken dat gasten ondanks enkele restricties er heel graag op uit willen en kiezen voor een vakantie in eigen land. De Duitse gasten mogen wij nog niet verwelkomen door een negatief reisadvies. Hierdoor zijn veel reserveringen geannuleerd of omgeboekt naar een andere periode. In de herfstvakantie en het voorjaar vorig jaar bleven onze Oosterburen ook in eigen land door een negatief reisadvies. Toch komt een handje vol Duitsers wel naar De Kleine Wolf, omdat ze er heel graag tussenuit willen of bijvoorbeeld al gevaccineerd zijn”, aldus eigenaresse Anne-Sophie Kat van De Kleine Wolf.