Burgemeester knapt verwaarloosd sportveld op tijdens NL Doet

Ommen – Op de ochtend van zaterdag 10 maart hebben bewoners van de Zeeheldenbuurt samen met vrijwilligers het enigszins verwaarloosde sportveld De Diepe Kuil op de rand van de wijk opgeknapt tijdens de landelijke NL Doet vrijwilliger actie. Door de slechte staat van het sportveld werd dit nog maar weinig gebruikt. Met de werkzaamheden die vanmorgen werden gedaan is het veld weer klaar voor het komende sportseizoen en kan deze dan weer volop worden gebruikt. Het sportveld heeft de naam De Diepe Kuil omdat het lager ligt dan de woonwijk.

Burgemeester Hans Vroomen van de gemeente Ommen sloot zich aan bij de vrijwilligers en stak zelf uiteraard ook de handen uit de mouwen. Zo werden nieuwe goals geplaatst op het voetbalveld.

NL Doet

In heel Ommen werden op meerdere activiteiten georganiseerd. Zo werd bij de Sint Willibrordusschool geklust door ouders van de leerlingen. Bij het Bostheater werd een zeecontainer omgebouwd voor opslag van materialen. En bij de kinderboerderij in Het Laer werden vandaag schoon werkzaamheden gedaan.