Bultje Foundation laat kinderwensen uit wensboom bij Intertoys uitkomen

Ommen – Sinds dit weekend is er in de Intertoys aan de Varsenerstraat een speciale etalage van de Bultje Foundation. Hier kunnen mensen in een kerstboom een speciale wens achterlaten voor kinderen die het nodig hebben. De Bultje Foundation zal een deel van deze wensen in vervulling brengen.

Verassing

De speelgoedwinkel aan de Varsenerstraat heeft haar etalage beschikbaar gesteld om zo het goede doel een handje te helpen. In de etalage staat een wensboom en de bezoekers kunnen een wenskaart invullen voor iemand anders. Onder de noemer ‘Wie verras jij deze kerst?’ mogen wensen in de boom worden gehangen voor kinderen die iets extra’s verdienen. Bijvoorbeeld voor kinderen die ziek zijn of die door een beperking geen kind meer kunnen zijn. Na de kerstvakantie zal een keuze worden gemaakt uit de wensen, en zal de Bultje Foundation hier een deel van in vervulling brengen.

Foto: Beerze Bulten

Kerstmarkt

Bij de kerstmarkt van aankomende zaterdag zal de Bultje Foundation ook vertegenwoordigd zijn. Bultje het konijn zamelt dan samen met Aart Schroefdraad geld in voor de foundation. “Ieder jaar doen wij wel iets extra’s voor kinderen tijdens de kerst. Hoe mooi is het om het dit jaar dichterbij huis te doen? Dankzij de etalage van Intertoys kunnen wij de foundation in de regio kenbaar maken en hopelijk kinderen helpen die het nodig heeft.” verteld Johanneke Hagedoorn van de Bultje Foundation.

Bultje Foundation

De Bultje Foundation werd in 2013 opgericht en is een initiatief van Vakantiepark Beerze Bulten. Voordat de stichting werd opgericht steunde de Beerze Bulten elk jaar een ander goed doel zoals de Stichting Duchenne en Make a Wish. “Dit zijn mooie, maar ook grote doelen en daarom besloot de familie Hagedoorn in 2013 om het roer om te gooien en een eigen foundation op te richten.” wordt op de website van het vakantiepark geschreven. Op deze manier krijgen kleine, lokale of regionale initiatieven ook een kans. Het doel van de Bultje Foundation is om kinderen weer een kind te laten zijn.