Beerze Bulten opnieuw genomineerd voor ANWB ‘Camping van het jaar’

Beerze – Vakantiepark de Beerze Bulten in Beerze is opnieuw genomineerd voor de ANWB ‘Camping van het jaar’ verkiezing. Op 9 januari 2019 wordt de winnaar van de felbegeerde prijs bekend gemaakt tijdens het ANWB Camping Gala. Met nog 19 andere Europese campings maakt de Beerze Bulten kans op deze titel. De Beerze Bulten ligt in het oosten van de gemeente Ommen en trekt jaarlijks ruim 100.000 bezoekers op het park met honderden parkeerplaatsen, een Wellnesscenter, diverse horeca, een binnen- en buitenzwembad, een bowlingbaan en natuurlijk het indoor speelparadijs Giga Konijnenhol.

Publiek

In tegenstelling tot voorgaande jaren bepaalt niet een vakjury wie de prijs wint, maar werden alle ANWB-leden en kampeerders opgeroepen om te stemmen op hun favoriete camping. Er kon gestemd worden op 3 categorieën. De fijnste gezinscamping, de beste huuraccommodatie en de mooiste en groenste camping. Op het moment is nog niet bekend in welke categorie de Beerze Bulten genomineerd is. Dit wordt in het kampeertijdschrift “Kampeer en Caravan Kampioen” van de ANWB van 18 december aanstaande bekend gemaakt.

“De opzet is dit jaar anders dan andere jaren, dus we zijn verrast en vereerd dat onze gasten zo massaal op ons gestemd hebben en dat wij weer bij de top van Europa horen. Pas 2 jaar geleden werden we Camping van het jaar 2017 in de categorie mooiste camping voor gezinnen met kinderen [tot 12 jaar]. Het is echt gaaf dat we nu alweer mee dingen naar een prijs. De ANWB-verkiezing is toch wel een beetje de ‘Champions League’ in de kampeersector.” verteld eigenaar Gerrit-Jan Hagedoorn.

Foto: de Beerze Bulten