Albert Heijn ruim week dicht voor omvangrijke verbouwing

Ommen – De Albert Heijn supermarkt in Ommen gaat ruim een week dicht voor een omvangrijke verbouwing. Op zaterdag 20 november zullen de deuren enkele uren eerder sluiten. Om 16:00 zal de verbouwing van de winkel dan direct beginnen. De winkel zal worden omgebouwd naar het allernieuwste concept van de grootgrutter, met extra aandacht voor vers en gemak.

“Alles, van vloer tot en met plafond, wordt gloednieuw”, vertelt supermarktmanager Hans Hienekamp. “De winkel krijgt bredere gangpaden en ruim opgezette afdelingen. Onze klanten zullen absoluut verrast zijn, door het moderne interieur en vooral door het vergrote versassortiment!”

Hienekamp en zijn team kijken uit naar de opening van hun vernieuwde Albert Heijn, die plaats vindt op woensdag 1 december om 11:00 uur. De supermarkt wil dat samen met de buurt vieren. “Wat we gaan doen, weten we niet precies. Dat hangt uiteraard af van de dan geldende coronamaatregelen. In ieder geval zorgen we ervoor dat alle inwoners van de verpleeg- en verzorghuizen in Ommen op 1 december iets lekkers voor bij de koffie krijgen”, aldus Hienekamp.