Aanranding minderjarig meisje in Archem in Onder de Loep

Archem – De aanranding van een minderjarig meisje in Archem op de avond van vrijdag 15 februari eerder dit jaar komt vanavond in het opsporingsprogramma Onder de Loep. Het meisje werd op de avond tussen 18:30 en 18:45 op het noordelijke begin van de Beukenallee lastiggevallen door een nog onbekende man.
Het meisje fietste vanaf de Nieuwe Brug over de Lemelerweg in de richting van Lemele. Ter hoogte van de oversteek over de hoofdrijbaan van de Lemelerweg (N347) naar de Beukenallee werd ze plotseling lastig gevallen door de onbekende man. De politie is na de melding een onderzoek gestart. Op de Beukenallee werd uitgebreid forensisch onderzoek verricht.

Getuigen

De politie is in het onderzoek nog steeds op zoek naar getuigen van het voorval.
Mensen die op de avond van vrijdag 15 februari tussen zes en zeven uur iets gezien hebben in de omgeving van de Lemelerweg/Beukenallee dat mogelijk met de zaak te maken kan hebben worden verzocht contact op te nemen met de politie. Dit kan via telefoonnummer 0900-8844, of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. De zaak is bij de politie bekend onder het nummer 2019070520.

De uitzending van Onder de Loep is vanavond om 17:30 op RTV Oost.