Politie zoekt getuigen van verkeersconflict op Vilsterseweg

Vilsteren – De politie is opzoek naar getuigen van een verkeersconflict gisteren op de Vilsterseweg te Vilsteren. Daar kwamen de bestuurders van een groene Jaguar en een zwarte Volvo tussen 16:45 en 17:00 met elkaar in de clinch. Door dit conflict is de bestuurder van de groene Jaguar van de weg geraakt, en in een droge greppel terechtgekomen. De bestuurder van de Volvo reed daarna door. Doordat de Jaguar van de weg raakte heeft deze schade opgelopen, en zijn de bestuurder en passagier van de Jaguar verbouwereerd en vol schrik achtergebleven.

Twee andere automobilisten zijn gestopt om zich te bekommeren om de bestuurder en passagier van de Jaguar. De politie is tevens op zoek naar deze personen omdat zij mogelijk ook getuigen zijn geweest van het incident of de betrokken Volvo hebben gezien. “Weet jij wie de mogelijke getuigen zijn? Of was jij het zelf? Meld je dan bij ons!”, roept de politie op via social media.

Eventuele getuigen, of mensen die mogelijk meer weten worden verzocht contact op te nemen met de politie. Dit kan via telefoonnummer 0900-8844, of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Ook kan het tipformulier op www.politie.nl worden gebruikt, en kan er contact worden opgenomen via de social media van de politie Ommen. De zaak is bij de politie bekend onder het nummer 2020181111.