Motorrijder wonderbaarlijk ongedeerd na forse botsing in Ommerkanaal

Ommerkanaal – Een motorrijder is vanavond wonderbaarlijk grotendeels ongedeerd gebleven na een botsing met een auto in Ommerkanaal. Het ging kort na half zeven mis op de Ommerkanaal-Oost net buiten de bebouwde kom van Ommerkanaal. De personenauto kwam vanaf een erf de Ommerkanaal-Oost opgereden in de richting van Ommerkanaal. Een motorrijder die uit die richting kwam werd daarbij over het hoofd gezien, en een aanrijding volgde.

De motorrijder botste op de linker voorkant van de auto, en vloog hier overheen. De man is gecontroleerd in een met spoed ter plaatse gekomen ambulance, maar hoefde uit eindelijk niet te worden vervoerd naar een ziekenhuis. Op zich wonderbaarlijk gezien de schade aan zowel de motor als de personenauto. De motorrijder droeg een volledig motorpak, wat daar ongetwijfeld aan heeft bijgedragen.

De Ommerkanaal-Oost was tijdens de nasleep van het ongeval afgesloten voor al het verkeer. Dit verkeer kon omrijden via het Ommerkanaal en Ommerkanaal-West. Beide zwaar beschadigde voertuigen zullen door een bergingsbedrijf worden afgevoerd.