Jongetje naar ziekenhuis na harde klap tegen boom naast Hammerweg

Ommen – Een automobilist is aan het begin van de avond de controle verloren over zijn auto en tegen een boom gebotst. De bestuurder reed kort voor zeven uur over de Hammerweg in de richting van Ommen toen hij in een slinger net voorbij de kruising met de Bergweg en het Giethemer Kerkpad de controle verloor.

De bestuurder vertelde dat het stuur niet meer thuis gaf, en de auto rechtdoor gleed richting een boom naast de weg. Met een flinke klap tegen de boom kwam de personenauto daar tot stilstand. De geraakte boom kwam uit de grond en viel om tegen een andere boom. De wagen eindigde dwars over het naastgelegen fietspad, waar op dat moment gelukkig niemand fietste.

Naast de mannelijke bestuurder zat zijn jonge zoontje. Deze bleek op zijn tong te hebben gebeten en is kort behandeld door het personeel van een ter plaatse gekomen ambulance. Uiteindelijk is besloten de jongen voor de zekerheid toch naar de huisartsenpost bij het ziekenhuis in Hardenberg te brengen. De zwaar beschadigde auto is door een bergingsbedrijf afgevoerd. Het verkeer kon grotendeels ongehinderd passeren.