Dacia botst tegen winkelpui in centrum Ommen

Ommen – Een automobiliste is vanmiddag tijdens het uitrijden van een parkeerplaats tegen een winkelpui in het centrum van Ommen gebotst. De vrouw stond geparkeerd aan de Varsenerstraat. Toen ze achterwaarts uit haar parkeervak reed verloor ze de controle over het voertuig.

De blauwe Dacia accelereerde over de Varsenerstraat, en kwam met de achterkant hard tot stilstand tegen de muur tussen de etalages van het Wijnhof Ommen en de voormalige Intertoys. Gelukkig kwam er niemand in het pad van de auto toen deze met een vaart naar achteren reed.

De gevel van het Wijnhof raakte licht beschadigd, en zowel binnen als buiten ontstonden wat kleine scheuren in de muren. Een krijtbord van het Wijnhof werd geplet tussen de auto en de muur. Als de vrouw in een ander vak geparkeerd stond had het voorval heel anders kunnen aflopen.

De van Spaans kenteken voorziende auto is door berger Autax afgevoerd. De in Nederland woonachtige bestuurster bleef ongedeerd, en er deden zich verder ook geen persoonlijke ongelukken voor. Uiteraard zit de schrik er bij iedereen wel goed in. De glassplinters en andere resten zijn met behulp van berger Autax opgeruimd.