Auto gekanteld na ongeval in Dalmsholte, twee personen naar ziekenhuis

Dalmsholte – Een personenauto is op het einde van de ochtend gekanteld na een botsing in Dalmsholte. Het ongeval vond kort voor twaalf uur plaats op de beruchte kruising van de Dalmsholterdijk en de Dalmsholterweg in de buurtschap. Een blauwe Renault kwam vanaf de Lemelerberg en reed op de Dalmsholterdijk.

Op dat moment reed een grijze Nissan op de Dalmsholterweg in de richting van Ommen. De bestuurder van deze auto gaf de van rechts komende Renault geen voorrang. De Nissan werd vol in de rechterflank geraakt door de Renault, en kantelde door de harde klap.

In de gekantelde auto zaten vier mensen. Eén van de passagiers had last van haar schouder, en is per ambulance naar het ziekenhuis in Hardenberg vervoerd. De bestuurster van de auto reed voor in de ambulance mee. De andere twee inzittenden zijn opgehaald.

In de andere auto zaten een man en een vrouw uit Rotterdam, zij bleven ongedeerd. De politie begeleide het verkeer rondom het ongeval. Een bergingsbedrijf heeft beide zwaar beschadigde auto’s afgevoerd.