Auto eindigt op kant in tuin bij botsing in Nieuwleusen

Nieuwleusen – Op de kruising van de Dommelerdijk met de Middeldijk net onder Nieuwleusen heeft op het begin van de avond van woensdag 14 maart een forse aanrijding plaatsgevonden. Twee personenauto’s botsten midden op de kruising op elkaar waarna één van de voertuigen kantelde en eindige in de tuin van een woning naast de kruising. De auto kwam tot stilstand tegen een lantaarnpaal midden op de heg op de rand van de tuin. De zwarte personenauto reed op de Dommelerdijk in de richting van Nieuwleusen. De rode Renault reed op de Middeldijk in de richting van Ommen.

Een ambulance kwam met spoed ter plaatse maar geen van de inzittenden raakte gewond. De bestuurster van de rode Renault personenauto kon met behulp van de bewoonster van de woning waarvan de auto in de tuin eindigde op eigen kracht uit de auto komen. Deze vrouw is door de politie naar huis gebracht, ze woonde niet veel verderop.

Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en zullen waarschijnlijk beide total loss zijn. Een berger heeft beide voertuigen weg getakeld. Dit was bij de rode Renault een heel karwei.