Auto tolt weg na aanrijding op Smitstraat

Ommen – Op de middag van vrijdag 2 maart heeft een verkeersongeval plaatsgevonden op de kruising van de Nering Bögelstraat en de Smitstraat in woonwijk de Laarakkers in Ommen. De hulpdiensten kwamen zonder spoed ter plaatse. Een donkerkleurige stationwagen reed op de Nering Bögelstraat in de richting van de Chevalleraustraat toen er ter hoogte van de kruising met de Smitstraat een beige personenauto van rechts kwam en een aanrijding niet meer te voorkomen bleek. De beige personenauto reed op de Smitstraat in de richting van de Baron van Fridaghstraat en ramde de stationwagen hard op de rechter achter deur. De stationwagen tolde en eindige op een stoep naast de Nering Bögelstraat waar op dat moment gelukkig niemand liep.

De stationwagen tolde weg de stoep naast de Nering Bögelstraat op.
De stationwagen tolde weg de stoep naast de Nering Bögelstraat op.

De bestuurster van de donkerbruine auto bleef ongedeerd. De bestuurster van de beige auto is kort in een opgeroepen ambulance gecontroleerd maar kwam vrij met een dikke bult op haar hoofd. Zij is door het personeel van de ambulance naar haar woning, een paar straten verderop gebracht. Haar echtgenoot was snel ter plaatse en heeft met behulp van de politie de verdere schade afhandeling afgerond.

Schade

Voor beide personenauto’s is een bergingsbedrijf ter plaatse gekomen. De beige personenauto raakte zodanig zwaar beschadigd dat deze niet meer rolde en zal waarschijnlijk total loss zijn. De donkerkleurige personenauto is ook zwaar beschadigd geraakt. De rechter zijde van de auto is ontzet.

Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd.
Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd.