Adverteren

Adverteren op de Ommenaar.nl kan tegen zeer scherpe tarieven. Er zijn twee adverteeropties. Optie 1 is een Topadvertentie aan de bovenkant van de site. De beschikbaarheid van die plaats is beperkt, omdat op die positie slechts één adverteerder tegelijk kan staan. Optie 2 is een standaardadvertentie aan de rechter zijkant van de website. De advertentie wordt aan de rechterzijde van de site geplaatst en draait mee met andere advertenties. Dit betekent dat iedere adverteerder even vaak bovenaan staat.

De advertentie ruimtes worden per week, maand, kwartaal, halfjaar en jaar verkocht. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende en op maat gemaakte offerte.

Ontwerp

U kunt uiteraard een eigen ontwerp aanleveren. Maar een advertentie laten ontwerpen is ook een mogelijkheid. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden en de aan te leveren formaten.

Betaald verhaal

Tot slot is het mogelijk om een verhaal te kopen. Zo’n verhaal heet een ‘advertorial’ en wordt geplaatst tussen het normale nieuws. Het is mogelijk om zelf de tekst en de foto’s hiervoor aan te leveren, maar het is ook mogelijk om het verhaal en de foto’s te laten maken. Het artikel, waarvan u zelf de inhoud mag bepalen, staat vervolgens tussen de nieuwsberichten.

Contact

Voor vragen over adverteren kunt u een mail sturen naar adverteren@ommenaar.nl.